Διδάσκοντες

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ:

Δημήτρις Βεργέτης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχαναλυτής, μέλος της Νέας Λακανικής Σχολής (ΝΛΣ) και της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχανάλυσης (ΠΕΨ), υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού αληthεια.

Ντόρα Περτέση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχολόγος, ψυχαναλύτρια (ΑΜΕ), διδάκτωρ ψυχανάλυσης, μέλος της ΝΛΣ και της ΠΕΨ, υπεύθυνη σύνταξης του περιοδικού αληthεια.

Βλάσης Σκολίδης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, μέλος της ΝΛΣ και της ΠΕΨ, υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού ψυχαναλυτικής κλινικής Fort-Da.

Γεωργία Φουντουλάκη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχαναλύτρια, μέλος της ΝΛΣ και της ΠΕΨ, υπεύθυνη σύνταξης του περιοδικού Fort-Da.

Μαρίνα Φραγκιαδάκη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχολόγος, ψυχαναλύτρια, μέλος της Σχολής του Φροϋδικού Αιτίου, της ΝΛΣ και της ΠΕΨ, υπεύθυνη σύνταξης του  περιοδικού Fort-Da.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (2017-18):

Ντόσια Αβδελίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχολόγος, ψυχαναλύτρια, διδάκτωρ ψυχανάλυσης, μέλος της ΝΛΣ και της ΠΕΨ.

Νατάσα Κατσογιάννη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχολόγος, διδάκτωρ ψυχανάλυσης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας της ΝΛΣ.

Θάνος Ξαφένιας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, μέλος της ΝΛΣ και της ΠΕΨ.

 
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητές μας
|
Βρείτε μας στο facebook
|
Ρεθύμνου 5 - 10682 - Αθήνα
|
+30 210 7226 520
|
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
|
|
|

Αναζήτηση