Κλινική Ομάδα

Κλινική Ομάδα

Υπεύθυνοι: Μαρίνα Φραγκιαδάκη και Βλάσης Σκολίδης

Η ομάδα κλινικής εκπαίδευσης λειτουργεί στο πλαίσιο του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών ως κλειστό σεμινάριο και απευθύνεται αποκλειστικά σε κλινικούς (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ειδικευόμενους ψυχιάτρους, θεραπευτές) που εργάζονται ψυχοθεραπευτικά σε ιδιωτικό χώρο ή σε δημόσια δομή, οι οποίοι έχουν ισχυρή μεταβίβαση στον λακανικό προσανατολισμό και βρίσκονται σε διαδικασία προσωπικής ανάλυσης και εποπτείας. Απαιτείται επίσης να έχει προηγηθεί μια σχέση μαθητείας με το Κ.Ψ.Ε., είτε με συμμετοχή σε παρουσιάσεις κλινικών περιπτώσεων είτε με παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος (τουλάχιστον επί ένα έτος).

Σκοπός της κλινικής ομάδας είναι να παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκθέτουν δικά τους περιστατικά, να ανταλλάσσουν απόψεις γύρω από την πρακτική τους και να προχωρούν, με τη βοήθεια των διδασκόντων του Κέντρου, στην άρθρωση της κλινικής πράξης με τη θεωρία. Παράλληλα επιδιώκεται η εμβάθυνση σε θεωρητικά ζητήματα με συνεργατικό τρόπο.

 

Οι συναντήσεις της κλινικής ομάδας γίνονται ένα Σάββατο κάθε μήνα, ώρα 11.00 – 15.00. Έναρξη: Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής (μέχρι τις 10 Οκτωβρίου): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

 
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητές μας
|
Βρείτε μας στο facebook
|
Ρεθύμνου 5 - 10682 - Αθήνα
|
+30 210 7226 520
|
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
|
|
|

Αναζήτηση